داوری فوتبال
جدیدترین اخبار داوری فوتبال ایران وجهان

 


 
اسامی داوران قضاوت کننده در هفته هشتم لیگ برتر فوتسال بانوان اعلام شد.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون،
پنجشنبه 19/11/91 – ساعت 11 صبح
کاسپین قزوین – ملی حفاری
شهرزاد ملکی – زهرا اطمینان – مائده علی نقی حسینی – حمیده مرادی
صنعت نفت آبادان – متین وارنا
مریم پورجعفریان – محبوبه میراحمدی – شهره صادقی – کلثوم صالحی
پرسپولیس – داماش گیلان
مهدیه رشیدی رنجبر – وحیده رنجبری – روشنک درویش زاده – لیلا آقاجانلو
تربیت بدنی شهریار – شمشاد دلیجان
دیانا عبداله زاده – آیدین عامری – لیلا ویسی – نسیم نیری
شورا شهر نوشهر – مس پارس 
فاطمه کمندی – سحر احمدی – زینب مجاهدی – مرضیه حجازی
تربیت بدنی فسا – آرمان رضا
مرجان موحدی – سمیه یدی – اعظم گلزاری – مرضیه پناهی
 

 


 
اسامی داوران قضاوت کننده در هفته بیست و یکم لیگ برتر فوتسال  اعلام شد.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون،
چهارشنبه 18/11/91 
ارژن شیراز – گاز خوزستان – ساعت 16 – شهید ابوالفتحی شیراز
سیدمحسن زواره ای – محمد غفاری نژاد – حسن موسوی – علی مرادیان – ناظر: هادی رحیم آبادی
راه ساری – شهید منصوری – ساعت 16 – سیدرسول حسینی 
عبدالحمید باقری – پژمان رضایی – قاسمعلی شهسوار – محمدرضا زاکری – ناظر: عبدالواحد بیت سیاح
گیتی پسند اصفهان – دبیری تبریز – ساعت 18 – پیروزی اصفهان
محمود نصیرلو – حسین شاه مرادی – عارف سیاحی – علیرضا بیت سیاح – ناظر: هرمز مشفق
فرش آرا مشهد – هلال احمر – شهید بهشتی مشهد
وحید عرض پیما – ابراهیم محرابی افشار – علی گشانی – وحید سلیمانی – ناظر: بهمن غفاری
شهرداری ساوه – ملی و حفاری – فجر ساوه
یحیی حسینی – محمد حیرتی – اسماعیل کمربسته – میرهادی اسماعیلی – ناظر: نعمت کریمی
صبای قم – میثاق تهران – شهید حیدریان قم
علیرضا عبدالغنی – امیر مصداقی – فیروز ممبینی – حمیدرضا قدسی – ناظر: عباس دهقانپور

 


 
اسامی داوران قضاوت کننده در هفته نهم لیگ برتر فوتبال بانوان اعلام شد.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون،
جمعه 20/11/91 
شهرداری بم – پاس همدان
گلاره ناظمی – منصوره مشرفی پور – سارا نصرالهی – الناز هادی زاده
ویژن فارس – دلوار کشتی جنوب
سرور ساعدی – انسیه خباز مافی نژاد – تهمینه ناطقی – سلما رضوی
سرخپوشان گرگان – فولاد نورد کوه
سلطنت نوروزی – فاطمه نوذری – مهناز ذکایی – زینت صداقت
ملوان بندر انزلی – هیات ارومیه
شیوا یاری – فاطمه نصرالهی – بهاره سیفی – مهسا قربانی
آینده سازان میهن – پالایش گاز ایلام
جمیله کشاورز – فاطمه سپاهی – مائده جعفری – حمیده حمیدی

 به گزارش سایت رسمی فدراسیون، کمیته داوران در نظر دارد تا یک کلاس توجیهی یک روزه برای داوران و کمک داوران لیگ برتری فوتبال را روز دوشنبه 23 بهمن ماه در آکادمی ملی فوتبال برگزار کند.

گفتنی است، این کلاس بازآموزی و توجیهی به دلیل حساس بودن بازیها در نیم فصل دوم است.
یک شنبه 15 بهمن 1391برچسب:, :: 11:3 ::  نويسنده : مهدی قاسمی

 [تصویر:  IMAGE634949824480528750.jpg]
روزی که مسعود عنایت در یک سنت‌شکنی پای داوران خارجی را برای قضاوت دربی از ایران قطع کرد و سوت حساس‌ترین بازی سال را به داوران ایرانی سپرد حاشیه‌های انتخاب داور داربی نیز آغاز شد. معمولا از هفته‌های قبل از این بازی، گمانه‌زنی‌های مختلفی مبنی بر اینکه این بازی را چه داوری سوت خواهد زد شروع می‌شود.


به همین خاطر در سال‌های اخیر کمیته داوران ترجیح داده نام داور داربی را در آب‌نمک بخواباند و آن را تا یک روز قبل از شروع بازی رسانه‌ای نکند. اما هر بار با شنیدن نام‌های مختلف اعتراضات تیم‌ها شروع می‌شود . آبی‌ها نبش قبر می‌کنند و فلان پنالتی سوخته هفته‌های آغازین لیگ را به یاد می‌آورند که داور مورد نظر برایشان نگرفته. قرمزها به بازی سال گذشته تیم‌شان با فلان تیم استناد می‌کنند که داور بخت برگشته بازیکن حریف را اخراح نکرده. مظنونین و متهمینی که به جانبداری از رنگ‌ها مورد ظن و اتهام قرار می‌گیرند‌. هر چند همه می‌دانیم که این بازی‌ای است که می‌خواهند کفه ترازو را به نفع خودشان سنگین کنند. در اینجا سعی کرده‌ایم نمونه‌هایی از مواد ذکر شده را بیان کنیم.

موزون پرسپولیسی نمی‌خواییم
انگ سرخابی بر داوران مربوط به سال‌های اخیر نیست. این انگ قدمتی به اندازه تاریخ داربی دارد. چه از روزی که عبدالرضا موزون اولین داور ایرانی که سوت داربی را به صدا درآورد تا روزی که محسن ترکی سوت این بازی را نواخت این انگ بر پیشانی داوران بوده است. از عبدالرضا موزون یاد کردیم بد نیست بدانید موزن پیش از اینکه به داوری روی بیاورد مثل اکثر داوران آن موقع فوتبالیست بود و بعد از اینکه فوتبال را کنار گذاشت لباس داوری به تن کرد و وارد این حرفه شد‌.

البته همین پیشینه برایش درد‌سر‌ساز شد و تاجی‌های سابق او را متمایل به پرسپولیسی‌ها می‌دانستند. وقتی او قرار شد در یکی از روزهای فرودرین ماه سال 1346 برای اولین بار دیدار سرخابی‌ها را سوت بزند این آبی‌ها بودند که نسبت به انتخاب این داور اعتراض داشتند و او را یک پرسپولیسی نامیدند حتی کار به جلسات شبانه هم کشیده شد تا او را عوض کنند اما حمایت‌های جعفر نامدار مرد با‌نفوذ کمیته داوران که خود شاهینی بود باعث شد تا این افتخار نصیب عبدالرضا موزون شود تا اولین ایرانی باشد که سوت داربی را به صدا درآورده است.

هر چند در آن بازی دو تیم به تساوی رسیدند و گلی رد و بدل نشد و موزون با یک قضاوت خوب جای حرف و حدیثی باقی نگذاشت اما همین اعتراضات باعث شد تا در بازی برگشت بهادر‌خان پاکستانی این بازی را سوت بزند.

گل‌شان را ندید و منفورشان شد
ارشد برازنده نیز از جمله داورانی بود که پرسپولیسی‌ها دل خوشی از او نداشتند. ماجرا نیز مربوط به بازی جنجالی 27 دی ماه سال 1349 است. جایی که دو تیم با قضاوت ارشد برازنده به زمین رفتند. او که خود قبل از این بازیکن سابق تهرانجوان بود در دقیقه 82 و در حالی که بازی یک بر یک مساوی بود گل سالم محمود خوردبین را مردود اعلام کرد تا عزیز اصلی بازیکن پرسپولیسی‌ها حسابی از خجالت این داور در بیاید و آن سیلی معروف را نثار این داور کند.

بعد از آن در آستانه داربی تهران هر گاه نام ارشد برازنده برای قضاوت این بازی مطرح می‌شد پرسپولیسی‌ها علیه او جبهه می‌گرفتند و آن بازی ناتمام جنجالی را به یاد می‌آوردند. آن‌ها معتقد بودند برازنده هوای تیم رقیب را داشته و به عمد‌ا‌ گل را مردود اعلا‌م کرده. فرضیه‌ای که البته هیچگاه ثابت نشد و برازنده در بازی‌هایی که بعدها یک طرفش تاج بود قضاوت عادلانه‌ای انجام داد.

البته همان گل مرود باعث شد تا ارشد برازنده دیگر هیچوقت این شانس را نداشته باشد که دوباره داربی را سوت بزند و آن بازی جنجالی نیمه‌تمام برای همیشه پرونده این داور را برای قضاوت داربی بست. اشتباهی که برای ارشد برازنده گران تمام شد.

بازیکن استقلال، دشمن استقلال
این هم از شانس بد داوری است که در جوانی بازیکن تیم تاج تبریز بوده و در زمان قضاوتش به پرسپولیسی بودن متهم می‌شود. سخن از بهمن بهلولی است. داوری که بیست و هشتمین داربی تهران را در هفتم فروردین 1366 سوت زد. بازی‌ای که حواشی انتخاب داوراش خیلی بیشتر از خود بازی بود. استقلالی‌ها بهلولی را متهم می‌کردند که یک پرسپولیسی دو‌آتشه است‌.

آن داستان معروف رخصت گرفتنش از پروین برای اینکه سوت پایان بازی را به صدا در آورد آن روزها کلی سر و صدا به پا کرده بود. هواداران استقلال بهلولی را از دوستان نزدیک علی پروین به حساب می‌آورردند که آن روزها همه‌کاره پرسپولیس بود. استقلالی‌ها قضاوت بهلولی را جانبدارانه می‌دانستند و خواستار این بودند داور دیگری این بازی را سوت بزند.

البته از بدشانسی بهلولی در آن سال هر وقت او برای استقلال سوت می‌زد یا می‌باخت یا مساوی می‌کرد و برعکس قضاوت‌هایش برای پرسپولیسی‌ها خوش‌یمن بود .و پرسپولیس با قضاوت های او بازی هایش را با برد به پایان می برد. به هر حال بهلولی این بازی را سوت زد اما مجبور شد نود دقیقه شعار داور پرسپولیسی را تحمل کند.او بعدها در یک مصاحبه عنوان کرد هیچگاه هیچ علاقه ای به پرسپولیس نداشته.

آنالیرور استقلال

رئیس فعلی دپارتمان داوری از جمل داورانی است که همیشه به جانبداری از استقلالی‌ها متهم می‌شد. حسین عسگری که در دوران قضاوتش هیچ گاه این شانس را نیافت که داربی تهران را سوت بزند ‌همیشه مورد غضب پرسپولیسی‌ها بود. یک‌بار هنگامی که زمزمه حضور این داور در داربی تهران پیش آمد با واکنش پرسپولیسی‌ها روبه‌رو شد تا خیلی زود این قضیه منتفی شود.

در مورد عسگری گفته می‌شود یک‌بار که در ازبکستان برای نماینده این کشور قضاوت می‌کرده اطلاعات کاملی از این تیم را به استقلالی‌ها رسانده که قرار بود هفته بعد در مقابل این تیم به میدان بروند. هر چند قضیه جانبداری عسگری از استقلالی‌ها مانند برچسبی که این روزها افشاریان مبنی بر اینکه او مشاور ارشد تیم آلومینیوم هرمزگان است هیچگاه ثابت نشد اما انصافا او جزو معدود داورانی بود که هیچگاه به سرخابی‌ها باج نداد و قضاوت خوبی از خود نشان می‌داد.


می‌خواست حال غیاثی را بگیرد، مرادی قربانی شد
وقتی که پس از چندین سال غیبت داوران ایرانی در داربی همای سعادت بر دوش محسن ترکی نشست تا پس از سال‌ها داربی را یک داور ایرانی سوت بزند این امیدواری برای دیگر داوران ایرانی به‌وجود آمد تا آن‌ها نیز این شانس را داشته باشند تا در بازی‌های بعدی قضاوت داربی را در تالار افتخارات‌شان ثبت کنند.

مسعود مرادی که در سال‌های آخر قضاوتش را می‌گذارند و قضاوت داربی را برای تکمیل کردن افتخاراتش کم داشت از جمله داورانی بود که تمایل داشت قبل از بازنشستگس داربی را سوت بزند. از این رو وقتی در داربی شصت و هفتم برای دومین‌بار قرار بود یک داور ایرانی این بازی را سوت بزند همه نگاه‌ها متوجه مسعود مرادی بود.

حتی مسعود عنایت – رئیس وقت کمیته داورن- بی‌میل نبود این دیدار را به مرادی بسپارد. از این رو توافقات شفاهی را با این داور به عمل آورده بود تا مرادی این بازی را سوت بزند. اما جالب است بدانید این‌بار نه اعتراض مسئولین تیم‌ها و هوادارنشان که یک داور باعث شد تا رای عنایت برگردد و مرادی این شانس بزرگ را از دست بدهد.

هر چند او برای این که به آرزویش برسد مجبور شد یک سال صبر کند‌. وقتی ‌رضا غیاثی که همگان از رابطه کارد و پنیری او و عنایت خبر داشتند یک هفته قبل از داربی در برنامه نود با قاطعیت عنوان کرد شک نکنید مسعود مرادی داور داربی است و بعدها در گفت‌وگو با خبرگزاری‌های مختلف پیشگویی‌اش را بیش از پیش رسانه‌ای کرد ،مسعود عنایت ‌برای اینکه حرف دشمن قسم خورده‌اش خراب از آب در بیاید به فاصله دو روز تا داربی مسعود مرادی را از این بازی برداشت و برای بار دوم ترکی را مامور قضاوت این بازی کرد. هر چند خود او بعدها جوسازی پرسپولیسی‌ها علیه مردای را دلیل این امر دانست اما گزینه اول به واقعیت نزدیک‌تر بود.

به دردسرش نمی‌ارزه‌، بی‌خیاله خداداد
خداداد افشاریان نیز مانند حسین عسگری که ‌به آن اشاره شد هرگز این شانس را نیافت تا قضاوت در داربی سرخابی را در کارنامه‌اش ثبت کند. برخلاف عسگری که پرسپولیسی‌ها از او دل پری داشتند این‌بار نوبت استقلالی‌ها بود که افشاریان را به ضدیت با تیم محبوبشان متهم کنند و چنان بر این طبل بکوبند تا کمیته داوران را مجاب کنند تا دور این داور را خط بکشد.

وقتی‌ کمیته داوران بعد از اینکه محسن ترکی چند بار داربی را سوت زد ترجیح داد قضاوت این بازی را از حالت تکراری در بیاورد و آن را به داور دیگری بسپارد نام سعید مظفری‌زاده و خداداد افشاریان بیش از دیگر داوران مطرح شد. منتقدان اما تجربه کم مظفری‌زاده را به یاد عنایت می‌آوردند و او را مجاب می‌کردند که برای این بازی از داور باتجربه‌تری استفاده کند از همین رو شانس افشاریان برای قضاوت داربی بیشتر می‌شد.

او سال‌های آخر قضاوتش را می‌گذراند و اشتباهات احتمالی هم چندان دامن گیرش نمی‌شد. اما سعید مظفری‌زاده در ابتدای راه بود و اشتباه در این بازی می‌توانست او را به عمق چاه ببرد. همه شواهد حکایت از این داشت که افشاریان قاضی این بازی خواهد بود. از آن روز به بعد مصاحبه‌های مختلف استقلالی‌ها شروع شد که این داور را به ضدیت با تیم‌شان متهم می‌کردند.

گفتگوهای انتقادی آبی‌ها تمامی نداشت و هر روز کمیته داوران را بیش از پیش مجاب می‌کرد تا نسبت به انتخاب افشاریان تجدید نظر کند. هیمن امر کافی بود تا مسعود عنایت به سراغ شاگرد جوانش برود و سعید مظفری‌زاده را برای این بازی انتخاب کند. افشاریان بعد از آن هیچگاه این فرصت را نیافت تا داربی را سوت بزند حتی در روزهایی که به نظر می‌رسید با استقلالی‌ها مهربان‌تر از گذشته شده است.

دست از سرم بردار‌! دست از سرش برنداشت
محسن قهرمانی هم از جمله داورانی است که این شانس را داشت که سوت داربی را به صدا در بیاورد اما او نیز به همان سرنوشتی دچار شد که قبل‌تر ‌ مسعود مرادی تجربه کرده بود ‌.قهرمانی که قرار بود دربی هفتاد و یکم را سوت بزند تا بعد از محسن ترکی دومین مشهدی باشد که به این افتخار نائل می‌شود سرمست از این انتخاب بود و خیالش از بابت مصاحبه مسئولین سرخابی راحت .

چرا که او در آن فصل با کاستن از وزنش یکی از بهترین داوران لیگ بود و در قضاوت‌هایی که برای این دو تیم داشت کم‌اشتباه ظاهر شده بود و هیچکدام از این دو تیم از این داور مطالباتی نداشتند. اما درست به فاصله 24 ساعت تا دربی و رسیدن قهرمانی به آرزویش همه نقشه‌هایش نقش بر آب شد.

این‌بار هم پای رضا غیاثی در میان بود. گفته می‌شود غیاثی عصر همان روز به دیدار تاج- رئیس کمیته داوران- رفته بوده و او را مجاب کرده بود تا قهرمانی را از این بازی بردارد‌. دلیل این امر را هم حساسیت این دو تیم نسبت به داور اعلام کرده بود. این در حالی است که وقتی‌ نام قهرمانی برای قضاوت این بازی به صورت غیر‌رسمی رسانه‌ای شد هیچکدام از مدیران و مربیان دو تیم واکنش منفی‌ای بروز ندادند.

همین امر باعث شد تا قهرمانی نیز از این بازی برداشته شود و داور همیشه آماده داربی محسن ترکی جانشین او شود. خیلی‌ها کدورت قدیمی غیاثی با قهرمانی را دلیل این کار می‌دانند.

 از سوی کمیته داوران فدراسیون فوتبال اسامی داوران قضاوت کننده در تورنمنت فوتبال ساحلی به مناسبت دهه مبارک فجر که قرار است از تاریخ 24 لغایت 27 بهمن ماه به میزبانی باشگاه گلساپوش یزد در شهرستان یزد برگزار گردد اعلام شد

بر این اساس داوران ذیل باید در تاریخ 23 بهمن در یزد حضور داشته باشند 



علی شریفات (خوزستان) ) حسین ربیحاوی (کرمان ) - ابوالفضل علیزاده (خراسان جنوبی) - رسول پرسه (گیلان) حمید متین مقدم - منصور کامگاری (خراسان رضوی )

ناظر داوری : ابوطالب طاهریان (تهران)

 

 

هوشنگ نصیرزاده کارشناس داوری

 

هوشنگ نصیرزاده ، کارشناس داوری بعد از سال ها قضاوت عملکرد داوران لیگ ایران ، در یادداشتی به تکنیک کارشناسی داوری می پردازد . در این یادداشت او از کلمه غش کردن به سمت دار استفاده کرده که البته شاید قبلا در دستورکار او نبود اما در دربی نمود عینی داشت .
به گزارش سایت داوران و به نقل از گل، نصیرزاده عقیده دارد در صحنه هایی مثل این که محل اختلاف شدید کارشناسان است ، همان بهتر که به تصمیم داور احترام بگذاریم.
یادداشت را بخوانید :

یک) برخی بازیکنان فوتبال ما هنوز در دهه ۶۰ و حتی قبل از آن سیر می‌کنند. این‌ها انگار هنوز نمی‌دانند دنیا وارد هزاره سوم شده و بیش از ۱۲ سال هم از این هزاره گذشته است. متاسفانه برخی از دوستان فوتبالیست به جای مدرن و حرفه‌ای کردن افکار خود هنوز عقایدشان را با سکوها هماهنگ می‌کنند و نمی خواهند بپذیرند دنیای فوتبال عوض شده و نگاه سنتی گذشته دیگر در هیچ کجای فوتبال دنیا وجود ندارد. نمی‌دانم چرا بازیکنی که ۱۰ برابر دیه یک فرد از باشگاه‌اش در قالب یک قرارداد حرفه‌ای پول گرفته تصمیمی برای حرفه‌ای شدن ندارد. بحث من بر می‌گردد به دربی هفتاد و ششم. دیداری که با گذشت ۵ روز از آن هنوز ترکش‌هایش به این و آن می‌خورد و انگار قرار نیست بی‌خیال آن شوند. خیلی جالب است بعد از دربی برخی بازیکنان استقلال مرا پرسپولیسی خطاب کرده و برخی بازیکنان پرسپولیس هم مدعی شده‌اند که من استقلالی‌ام. به نظرم این‌گونه رفتارها در افغانستان که هیچ، در دورافتاده‌ترین جزایر دنیا هم منسوخ شده و اتفاق نمی‌افتد…

دو) موضوع کارشناسی داوری بازی دربی همیشه برای خود قصه‌ای‌است. قصه‌ای که از یک هفته قبل از این بازی برای انتخاب داور آن شروع و معمولا چند روز پس از آن هم ادامه خواهد داشت. غافل از اینکه طبق فرموده آقای انیشتین که معتقد است تمام انرژی‌های دنیا توان یک ثانیه عقب راندن زمان را ندارند، تمام کارشناسان دنیا هم توان تغییر یک تصمیم داور را ندارند. به نظرم کالبد شکافی‌های بیش از حد اتفاقات دربی سودی ندارد و بهتر است به جای این، افکارمان را کمی حرفه‌ای کنیم. به نظرتان بازی که تمام شده و گذشته کارشناسی آن چه نفعی دارد؟ چرا برای صحنه‌هایی که رخ داده و قابلیت بازگشت ندارد به جان هم افتاده‌ایم.

سه) آداب کارشناسی در تمام دنیا غش کردن به سمت داور است. این آداب می‌گویند در صحنه‌هایی که اختلاف نظر بین کارشناسان زیاد شده و ابهام زیادی در خصوص یک صحنه بیش از حد می‌شود باید به نظر داور و رای او احترام گذاشت. به نظرم در دربی هفتاد و ششم طبق همین قاعده باید به نظرات محسن قهرمانی احترام گذاشت و مبنا را صحت تصمیمات این داور در نظر گرفت.

شنبه 14 بهمن 1391برچسب:, :: 19:59 ::  نويسنده : مهدی قاسمی

 خبرگزاری فارس: اعلام اسامی داوران دو دیدار لیگ برتر

 

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال،  اسامی داوران دو دیدار از لیگ برتر به شرح زیر است:

پیکان تهران-داماش گیلان-معوقه هفته بیستم -یکشنبه 15/11/91-ساعت 15:30

یدالله جهانبازی-حسن کامرانی فر-سعید زارع-بیژن حیدری-ناظر: غلامرضا بهروان

گهر درود-صبا قم-تختی دورد-ساعت 15:00 از هفته بیست و پنجم لیگ برتر

سعید مظفری زاده-آرمان اسعدی-حسن توماری-پیمان فرخی مهر-ناظر: محمد پیروزام

 


رسول فروغی کمک داور با تجربه و بین المللی ایران در غم از دادن مادر به سوگ نشست.

وبلاگ داوران پارسی از طرف جامعه داوری به خانواده فروغی تسلیت عرض می نماید و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت دارد.

مراسم خاک سپاری آن مرحومه فردا ساعت ۱۱ در محل بهشت زهرا می باشد.

شنبه 14 بهمن 1391برچسب:, :: 12:36 ::  نويسنده : مهدی قاسمی

 

 

علی خسروی

علی خسروی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم درباره تشکیل کانون داوران فوتبال اظهار داشت: اصلا قرار نیست که این کانون مقابل کمیته داوران قرار بگیرد. انتخابات کانون داوران زیر نظر وزارت کشور انجام شده و افرادی که در حال حاضر سمت دارند در رای‌گیری شرکت کردند. در واقع کانون داوران نه تنها یک اپوزیسیون علیه کمیته داوران نیست، بلکه بازوی این کمیته است. نه من و نه عنایت اهل دعوا نیستیم و با هیچکس مشکل نداریم.

خسروی ادامه داد: این کانون اهدافی دارد که چند مورد آن را مطرح می‌کنم. حمایت از حقوق و منافع مشروع داوران، حمایت‌های مادی و معنوی از حقوق داوران فعال و غیرفعال، همکاری با داوران در جهت رفع مشکلات آنها، ایجاد حسن رابطه بین کلیه داوران کشور و کمک به آنها در تمام زمینه‌های صنفی و شخصی، قبول وساطت و حکمیت در اختلافات شخصی، اقدامات خیرخواهانه و افتخاری مانند ایجاد صندوق بازنشستگی و بیمه‌های عمر، صندوق ذخیره تعاون و … .

سخنگوی کانون داوران فوتبال عنوان کرد: هدف اصلی این کانون ایجاد آشتی ملی در سطح کل داوری و به وجود آوردن وفاق است. هدف ما این است که در تمام ۳۲ استان کشور نمایندگی‌های‌مان را ایجاد کنیم.

خسروی همچنین به معرفی اعضای هیات مدیره کانون داوران پرداخت و گفت: مسعود عنایت به عنوان رئیس هیات مدیره کانون داوران انتخاب شده و مسعود مرادی، علی خسروی، مجید سهن دژ، علیرضا یزدانی، علیرضا رجبلو، محمد فنایی، سعید مظفری‌زاده، رامین حقیقی، حبیب الله شیرازی، رامین حقیقی و جواد فهیمی‌راد از اعضای هیات مدیره این کانون هستند.

وی در خاتمه تصریح کرد: تلاش می‌کنیم تا ۶ ماه آینده ۱۰ هزار نفر از داوران را عضو این کانون کنیم. ما به عنوان یک NGO مستقل فعالیت می‌کنیم و مشکلی با کمیته داوران نداریم، البته به عنوان کارشناس داوری اگر انتقادی از خود عسگری هم باشد آن را مطرح خواهیم کرد.

درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب

پيوندها


تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان داوری فوتبال و آدرس davaraneparsi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان